Gratis Aanmelden

Sexy vrouw met pik (45) neuken

Shanty (45)

Ik ben een shemale die deze stap al en tijd geleden heeft gemaakt. Ik ben dus compleet vertrouwd in mijn lichaam en weet precies wat ik lekker vind. Nu nog uitvinden waar jij van houdt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Shanty
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Wateren
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 15/4/1976
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy vrouw met pik Shanty van 45 neuken
DominaMetPik (38)
★★★★☆
Altijd al eens gedomineerd willen worden door een echte shemaledan is dit je kans! Ik kick erop om mannen alles te laten doen wat ik wil en hoe ik het wil.
Lekkere trans pijpen
Anisha88 (35)
★★★★☆
Heerlijke shemale met echte borsten en een lekkere pik ontmoet graag mannen bij mij thuis...
Spannende tranny aftrekken
LovelyTs (33)
★★★★☆
.........................
Lekkere tranny sex
Jennygevoelig (31)
★★★★☆
Ik ben heel gevoelig voor seksueel getinte beelden, ik kan er meteen zin van krijgen en eigenlijk geniet ik er ook wel van om ernaar te kijken, maar wat ik niet zo leuk vind is dat ik met mijn geilheid dan geen blijf meer weet en ik ben er niet zo voor te vinden om altijd zelf aan mijn pik te gaan trekken. Daarom hoopte ik dat jij me uit mijn geilheid kan verlossen.
Mooie tranny vrijpartij
ExotischTrio (28)
★★★★☆
Wij zijn niet 1 maar 2 hete meiden met een natuurlijke voorbind. Wij zijn geen stelletje op liefdesgebied, dat gebied ontwijken we allebei namelijk. We hebben elkaar leren kennen op een adult feest en hadden direct een klik. Nu neuken we soms samen maar nog meer plezier beleven we als we een mannelijke gast hebben. Daarvoor zijn we dus ook hier lid geworden. Zodat het vinden van een geile man een stuk makkelijker wordt.
Hete shemale aftrekken
Theresa1990 (32)
★★★★☆
Ik ben niet single dus ik ben hier stiekem. Ik wil weer eens wat spanning. Ik wil sex met iemand anders. Wie dit ook wil doen met mij stuurt me maar een berichtje?
Spannende tranny pijpen
Vere
★★★★★★★★★★
Ik verlang naar een man die mij thuis op komt zoeken en me lekker wil neuken. Gewoon lekker geil jouw pik in mijn kontje steken en hard neuken tot het zaad eruit spuit..
Vluggertje met Vere
Miesje
★★★★★★★★★☆
Ik zou wel weer eens een vaste relatie willen hebben met een leuke man die mij accepteert zoals ik ben.. Mijn foto zegt eigenlijk alles wel. Dus als je interesse hebt... ik wacht op je...
Relatie met Miesje
Carlijn
★★★★★★★★★☆
Sappige shemale piemel zoekt jonge man die mij wil afzuigen tot het einde. Ik heb zin om hard te spuiten en ik wil ook graag jouw pik diep in mijn keeltje voelen klaarkomen...
Vluggertje met Carlijn
Chayenna
★★★★★★★★★★
Jong en strak, met een lekkere lange lul die hard wordt en goed kan spuiten. Dat is wat ik je te bieden heb... Dus... zin in een klein momentje plezier met mij? Ik wacht op je...
Vluggertje met Chayenna
© 2024 ShemaleDate.net